Preparare blatAlbusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul treptat .

Se adauga galbenusurile,extractul de vanilie si se continua mixarea.

Se amesteca faina si pudra de roscove, se cern si se incorporeaza in amestecul de mai sus.

Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava tapetata si se da la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de 30 minute.

Preparare crema de ciocolata si fructe tropicaleIn robot se mixeaza frisca lichida impreuna cu mascarpone si siropul de artar.

Ciocolata neagra se topeste pe baie de aburi, se lasa sa se raceasca si se adauga in fir subtire peste frisca .

Fructele tropicale se scurg din compot si se adauga in amestecul de mai sus, amestecand usor.

Se da crema la rece pentru cel putin o ora.

Asamblare si decorare tortBlatul copt si racit se taie in doua parti egale si se insiropeaza cu siropul din conserva Sun Food.

Peste primul blat se adauga crema de ciocolata si fructe tropicale si al doilea strat.

Se da la frigider pentru cateva ore.

Intr-un vas se adauga untul de cacao si se pune pe baie de aburi.

Se adauga cacaoa cernuta, un praf de sare (intensifica gustul ciocolatei), siropul de agave si se amesteca continuu.

Se decoreaza tortul cu ciocolata si se decoreaza cu flori din royal icing.

Se portioneaza si se serveste!