Cartoful se curata, se spala si se taie ca pentru cartofi pai. Uleiul se incalzeste si cand este fierbinte se adauga cartofii gata pregatiti. Se prajesc normal, exact ca si cei albi la culoare. Intre timp se amesteca sarea cu zaharul si scortisoara. Cand cartofii sant gata (se prajesc mult mai repede decat cei normali) se scot pe un servetel absorbant sa se scurga de grasime dupa care se aseaza pe un platou sau farfurie si se pudreaza cu amestecul de sare/zahar/scortisoara. Se poate consuma cu castraveti murati sau se pot consuma langa un sandwich cu sunca si branza, care dupa asamblare se prajeste in foarte putin ou.

Cartoful se curata, se spala si se taie ca pentru cartofi pai. Uleiul se incalzeste si cand este fierbinte se adauga cartofii gata pregatiti. Se prajesc normal, exact ca si cei albi la culoare. Intre timp se amesteca sarea cu zaharul si scortisoara. Cand cartofii sant gata (se prajesc mult mai repede decat cei normali) se scot pe un servetel absorbant sa se scurga de grasime dupa care se aseaza pe un platou sau farfurie si se pudreaza cu amestecul de sare/zahar/scortisoara. Se poate consuma cu castraveti murati sau se pot consuma langa un sandwich cu sunca si branza, care dupa asamblare se prajeste in foarte putin ou.