Curatam ceapa o tocam marunt, morcovul decojit il taiem cubulete mici.

Ardeiul rosu il taiem cuburi, pastarnacul il tocam cat mai marunt.

Mararul verde spalat, il tocam si indepartam coditele.

In vasul aparatului Crock Pot punem uleiul si legumele ce le-am pregatit mai sus.

Adaugam zarzavatul, sucul de rosii, apa, sare si piper. Tot acum adaugam si zeama din cutia de fasole, dar fara fasole.

Amestecam, acoperim vasul cu capacul si il conectam la curent.

Setam modul de pregatire Hight si un timp de 4 ore.

In ultima jumatate de ora punem borsul fierbinte si fasolea alba. Gustam sa vedem daca mai are nevoie de condimentare.

Lasam sa se terminte tot timpul, deconectam aparatul de la curent.

Adaugam crengutele de cimbru si leusteanul verde, tocat.

Lasam ciorba acoperita macar 20 de minute, apoi poate si servita.

Eu am ales sa pregatesc cateva turte, asa cum mancam in copilarie. Sunt perfecte langa aceasta ciorba.

Pofta buna!