Detalii Salata olteneasca - Csalamale
Varza, castravetii,ardeii curatati se taie felii subtiri. Acestea se amesteca intr-un vas mare impreuna cu otetul, zaharul pus dupa gust, sare,piper alb si 1 lingura mare de salicil, si se lasa de la o zi la alta,dar se mai amesteca intre timp. A doua zi taiem si 1/2 kg de ceapa felii subtiri si amestecam cu un pic de sare,apoi o stoarcem si o punem la restul legumelor si lasam sa mai stea impreuna cca 2 ore. Dupa aceasta le punem in borcane si la fiecare borcan punem o foaie mica de dafin si apoi le capsam si le asezam in camara. Ps. De la o zi la alta lasa si zeamaVarza, castravetii,ardeii curatati se taie felii subtiri. Acestea se amesteca intr-un vas mare impreuna cu otetul, zaharul pus dupa gust, sare,piper alb si 1 lingura mare de salicil, si se lasa de la o zi la alta,dar se mai amesteca intre timp. A doua zi taiem si 1/2 kg de ceapa felii subtiri si amestecam cu un pic de sare,apoi o stoarcem si o punem la restul legumelor si lasam sa mai stea impreuna cca 2 ore. Dupa aceasta le punem in borcane si la fiecare borcan punem o foaie mica de dafin si apoi le capsam si le asezam in camara. Ps. De la o zi la alta lasa si zeama