Amestecam pesmetul, untul, zaharul si zaharul vanilat cu mixerul. Rezulta o compozitie sfaramicioasa,pe care o intindem cu dosul unei linguri intr-o tava tapetata cu o folie de celofan(sa treaca putin de marginea tavi) si dam la rece, pana pregatim crema. Amestecam intr-un vas iaurtul,frisca batuta,zaharul si branza. Dizolvam gelatina in 6 linguri de apa si o lasam 15min,apoi o punem pe foc pana nu mai are granule(atentie nu trebuie sa fiarba), o amestecam cu 2 linguri din compozitia de iaurt,apoi o turnam in crema pe toata,amestecand usor.

Acum se adauga si fructele (in cazul meu, banana),taiate bucatele. Scoatem tava cu blatul de la rece si punem aceasta crema,intinzand-o umiform. Dam din nou la frigider pentru 2-3 ore.

Apoi scoatem prajitura din tava (cu ajutorul foliei) si o portionam dupa preferinte. Se orneaza cu frisca .

Amestecam pesmetul, untul, zaharul si zaharul vanilat cu mixerul. Rezulta o compozitie sfaramicioasa,pe care o intindem cu dosul unei linguri intr-o tava tapetata cu o folie de celofan(sa treaca putin de marginea tavi) si dam la rece, pana pregatim crema. Amestecam intr-un vas iaurtul,frisca batuta,zaharul si branza. Dizolvam gelatina in 6 linguri de apa si o lasam 15min,apoi o punem pe foc pana nu mai are granule(atentie nu trebuie sa fiarba), o amestecam cu 2 linguri din compozitia de iaurt,apoi o turnam in crema pe toata,amestecand usor.

Acum se adauga si fructele (in cazul meu, banana),taiate bucatele. Scoatem tava cu blatul de la rece si punem aceasta crema,intinzand-o umiform. Dam din nou la frigider pentru 2-3 ore.

Apoi scoatem prajitura din tava (cu ajutorul foliei) si o portionam dupa preferinte. Se orneaza cu frisca . Este o prajitura foarte buna care se face repede(30min, fara timpul de asteptare) dar merita, va asigur !!! Incercati-o si nu veti regreta !