Detalii Zanahorias En Escabeche - Morcovi Picanti Murati Ca-n Mexico
Se curata si se feliaza morcovii. Se curata ceapa, usturoiul si se taie, la fel se procedeaza si cu ardeii iuti. Intr-o oala se toarna apa si otetul si se lasa la foc mediu pana incepe sa fiarba. Se ia de pe foc si se acopera cu un capac pana se va folosi. Intr-o tigaie, se infierbanta uleiul si se calesc morcovii 5 minute. Se adauga ceapa, usturoiul, ardeii iuti si foaia de dafin. Se tin pe foc inca 10 minute. Se adauga oregano si boabele de piper si se mai tin inca 3 minute, amestecand. Gusta morcovii sa vezi daca iti place textura si in functie de asta iei jos de pe foc sau mai lasi putin. Se pun in borcanele sterilizate si se toarna apa cu otet peste. Se infileteaza borcanele si se pun deoparte pana se racesc. Reteta originala recomanda sa fie tinute in frigider, dar dupa o luna arata bine, oricum au destul otet ca sa nu se strice.
Se curata si se feliaza morcovii. Se curata ceapa, usturoiul si se taie, la fel se procedeaza si cu ardeii iuti. Intr-o oala se toarna apa si otetul si se lasa la foc mediu pana incepe sa fiarba. Se ia de pe foc si se acopera cu un capac pana se va folosi. Intr-o tigaie, se infierbanta uleiul si se calesc morcovii 5 minute. Se adauga ceapa, usturoiul, ardeii iuti si foaia de dafin. Se tin pe foc inca 10 minute. Se adauga oregano si boabele de piper si se mai tin inca 3 minute, amestecand. Gusta morcovii sa vezi daca iti place textura si in functie de asta iei jos de pe foc sau mai lasi putin. Se pun in borcanele sterilizate si se toarna apa cu otet peste. Se infileteaza borcanele si se pun deoparte pana se racesc. Reteta originala recomanda sa fie tinute in frigider, dar dupa o luna arata bine, oricum au destul otet ca sa nu se strice.