Zarzavatul il curatam si il punem la fiert, eu l-am avut gata fiert ca am facut supa.

Conserva de peste se desface si se pune la scurs bine de tot, intr-o strecuratoare.

Cartofii fierti ii curatam de coaja si ii taiem cubulete, intr-un bol mai incapator.

Taiem cuburi si marul bine spalat.

Curatam ceapa rosie si o taiem julien, morcovii bucatele mici si patrunjelul il tocam marunt.

Le punem pe toate peste cartofi si mar in bol.

Adaugam castravetii taiati marunt, usturoiul dat pe razatoare si 2 oua fierte tocate marunt.

La sfarsit, adaugam tonul bine scurs si mararul verde tocat.

Preparam dressingul amestecand ingredientele mentionate mai sus, pentru el.

Amestecam in bol cu grija sa nu sfaramam ouale, gustam si adaugam sare sau piper, daca este cazul.

Ornam salata dupa preferinta si o dam la rece 3-4 ore.

Dupa ce am gustat din ea, ce a mai ramas am pus-o in alt bol cu salata verde creata si cateva boabe de porumb...

Pofta mare sa aveti ! E delicioasa !