- Se fierbe orezul in aproximativ 300 ml apa cu sare (conform indicatiilor mentionate pe ambalaj), pana cand se inmoaie bine (fara insa a scadea complet lichidul). - Se rade marunt pe razatoare coaja lamailor. - Orezul fiert se paseaza in blender pana se obtine o crema densa si compacta. Se lasa sa se raceasca, apoi se incorporeaza oul si coaja de lamaie. Se obtine astfel un amestec cremos, usor galbui care imprumuta aroma cojii de lamaie. - Pieptii de pui se taie fiecare in doua jumatati, apoi transversal, astfel incat sa obtineti bucatele de carne de aproximativ 1, 5 cm grosime. - Se trec bucatelele de carne prin faina apoi prin pasta de orez cu ou si coaja de lamaie pregatita anterior. - Se prajesc in baie incinsa de ulei, pana cand exteriorul devine crocant iar bucatelele de carne dobandesc o culoare aurie, foarte frumoasa. - Bucatelele de carne pregatite termic se scot pe un prosop absorbant din hartie si se lasa sa se scurga. Daca este necesar, adaugati pe suprafata bucatelelor de carne putina sare. - Se storc cele doua lamai si se strecoara zeama obtinuta. - Se pune intr-o craticioara zeama de lamaie, zaharul si putina apa. Se fierbe acest amestec la foc mic pana cand lichidul incepe sa scada. Se adauga amidonul si se fierbe amestecul in continuare (amestecand continuu) pana se ingroasa putin. Se adauga uleiul si se bate bine cu telul pana cand se obtine o emulsie. - Se glaseaza bucatelele de carne cu sosul obtinut si se decoreaza cu felii de lamaie.- Se fierbe orezul in aproximativ 300 ml apa cu sare (conform indicatiilor mentionate pe ambalaj), pana cand se inmoaie bine (fara insa a scadea complet lichidul). - Se rade marunt pe razatoare coaja lamailor. - Orezul fiert se paseaza in blender pana se obtine o crema densa si compacta. Se lasa sa se raceasca, apoi se incorporeaza oul si coaja de lamaie. Se obtine astfel un amestec cremos, usor galbui care imprumuta aroma cojii de lamaie. - Pieptii de pui se taie fiecare in doua jumatati, apoi transversal, astfel incat sa obtineti bucatele de carne de aproximativ 1, 5 cm grosime. - Se trec bucatelele de carne prin faina apoi prin pasta de orez cu ou si coaja de lamaie pregatita anterior. - Se prajesc in baie incinsa de ulei, pana cand exteriorul devine crocant iar bucatelele de carne dobandesc o culoare aurie, foarte frumoasa. - Bucatelele de carne pregatite termic se scot pe un prosop absorbant din hartie si se lasa sa se scurga. Daca este necesar, adaugati pe suprafata bucatelelor de carne putina sare. - Se storc cele doua lamai si se strecoara zeama obtinuta. - Se pune intr-o craticioara zeama de lamaie, zaharul si putina apa. Se fierbe acest amestec la foc mic pana cand lichidul incepe sa scada. Se adauga amidonul si se fierbe amestecul in continuare (amestecand continuu) pana se ingroasa putin. Se adauga uleiul si se bate bine cu telul pana cand se obtine o emulsie. - Se glaseaza bucatelele de carne cu sosul obtinut si se decoreaza cu felii de lamaie.