* Se curata ananasul de coaja si de miezul lemnos. Se pastreaza patru felii subtiri pentru decor. Se paseaza restul pulpei in blender. Se pastreaza la frigider. * Se curata mango, se pastreaza patru felii pentru decor iar restul fructului se taie cubulete. * Se pun intr-un vas 100 ml apa si 100 g zahar. Amestecul de apa si zahar se fierbe la foc mic, amestecand continuu, pana la obtinerea unui sirop. Se ia vasul de pe foc si se adauga pulpa de mango taiata cubulete, amestecand bine. Se lasa amestecul sa se raceasca. * Se spala merele, se scot cotoarele fara insa a decoji fructele. Se pastreaza patru felii subtiri pentru decor. Restul merelor se taie cubulete si se paseaza apoi in blender, alaturi de 500 ml de apa, 250 g zahar si zeama de lamaie. Amestecul rezultat se pune in sorbetiera (se respecta instructiunile fiecarui aparat in parte). * Feliile de mango, ananas si mar pastrate pentru decor, se aseaza intr-o tava (eu le-am asezat pe hartie pentru copt) si se presara cu zahar pudra. Se caramelizeaza astfel fructele in cuptor. * Se amesteca ananasul pasat foarte rece si compotul de mango. * Se serveste in farfurii adanci, asezand in mijloc 1-2 linguri de sorbet de mere. Se decoreaza dupa preferinta cu fructe caramelizate.* Se curata ananasul de coaja si de miezul lemnos. Se pastreaza patru felii subtiri pentru decor. Se paseaza restul pulpei in blender. Se pastreaza la frigider. * Se curata mango, se pastreaza patru felii pentru decor iar restul fructului se taie cubulete. * Se pun intr-un vas 100 ml apa si 100 g zahar. Amestecul de apa si zahar se fierbe la foc mic, amestecand continuu, pana la obtinerea unui sirop. Se ia vasul de pe foc si se adauga pulpa de mango taiata cubulete, amestecand bine. Se lasa amestecul sa se raceasca. * Se spala merele, se scot cotoarele fara insa a decoji fructele. Se pastreaza patru felii subtiri pentru decor. Restul merelor se taie cubulete si se paseaza apoi in blender, alaturi de 500 ml de apa, 250 g zahar si zeama de lamaie. Amestecul rezultat se pune in sorbetiera (se respecta instructiunile fiecarui aparat in parte). * Feliile de mango, ananas si mar pastrate pentru decor, se aseaza intr-o tava (eu le-am asezat pe hartie pentru copt) si se presara cu zahar pudra. Se caramelizeaza astfel fructele in cuptor. * Se amesteca ananasul pasat foarte rece si compotul de mango. * Se serveste in farfurii adanci, asezand in mijloc 1-2 linguri de sorbet de mere. Se decoreaza dupa preferinta cu fructe caramelizate.