Intr-o oala mica, se pune pieptul intreg cu apa, cat sa-l acopere si inca putin se lasa sa fiarba cu morcov, ceapa, frunza de dafin si enibahar, pana se face moale si se poate rupe cu mana in bucati.

Avocado se curata de coaja si se sfarama cu furca, se adauga putin suc de lamaie si maioneza si se amesteca impreuna pana se uniformizeaza, se adauga pieptul racit si desfacut bucati si se amesteca bine se da la gust cu sare, piper si putina curcuma.

Se taie castravetii fasii, rosioarele felii si se umplu jumatatile de bagheta cu compozitia de piept cu avocado si se orneaza cu castravete si rosioare.

Cui nu-i place avocado, se poate face un sos de mustar cu putina miere si piper si se amesteca cu pieptul si, de asemenea, se poate pune in bagheta si se orneaza cu muraturi sau ardei murat.

Este un sandwichi usor si gustos foarte bun, pentru un pranz usor se mai poate adauga si salata de legume.