Coastele se asaza intr-o tava adanca, cu morcovul, ceapa si usturoiul curatate si spalate. Se adauga apa calda, ca sa cuprinda carnea si legumele si se pun condimentele si sarea.

Tava se acopera cu un capac sau folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mic, 2 ore. Intre timp, se verifica daca nu a scazut apa. Daca scade, se adauga ca sa fie coastele cuprinse tot timpul, de apa. Cand sunt fierte, se scot si se tin la cald. Supa din tava se strecoara si se adauga sosul tomat si sosul barbeque. Se pune pe foc si se reduce pana cand capata consistenta de sos.

Garnitura: Cartofii dulci se curata de coaja si se taie bare pentru prajit. Se oparesc 2 minute in apa clocotita, apoi se arunca in apa rece si se scurg si se zvanta.

Varza se da prin razatoare, la fel morcovii, ceapa se taie julien, marul se rade si toate se amesteca cu maioneza si sare cu piper.

Cartofii dulci se prajesc in ulei fierbinte.

Prezentare: Pe farfurie, se asaza carnea si se imbraca cu sos barbeque, alaturi se asaza cartofii dulci si salata coleslaw.