- Migdalele se maruntesc in robotul de bucatarie. Migdalele maruntite se trec printr-o sita cu ochiuri mari (pulberea va ajunge in bol iar bucatelele mai mari vor ramane in sita). Din migdalele ramase in sita se pun 50 g intr-un bol separat (ele vor fi flolosite ulterior). Restul migdalelor maruntite se pun intr-un vas cu diametrul mare. - Se adauga in vas untul, biscuitii, cacaoa, cafeaua, esenta de cafea si zaharul pudra. Se amesteca foarte bine toate ingredientele. - Din amestecul rezultat se modeleaza cu palmele mici sfere aproximativ egale. - Acestea se tapeteaza apoi cu migdalele maruntite pastrate (micile sfere se rostogolesc usor in bolul cu migdale maruntite). - Se pastreaza la rece 2 ore inainte de servire.- Migdalele se maruntesc in robotul de bucatarie. Migdalele maruntite se trec printr-o sita cu ochiuri mari (pulberea va ajunge in bol iar bucatelele mai mari vor ramane in sita). Din migdalele ramase in sita se pun 50 g intr-un bol separat (ele vor fi flolosite ulterior). Restul migdalelor maruntite se pun intr-un vas cu diametrul mare. - Se adauga in vas untul, biscuitii, cacaoa, cafeaua, esenta de cafea si zaharul pudra. Se amesteca foarte bine toate ingredientele. - Din amestecul rezultat se modeleaza cu palmele mici sfere aproximativ egale. - Acestea se tapeteaza apoi cu migdalele maruntite pastrate (micile sfere se rostogolesc usor in bolul cu migdale maruntite). - Se pastreaza la rece 2 ore inainte de servire.