Ciocolata se topeste pe foc in cafea, se adauga galbenusurile de la ou, zaharul vanilat si untul si se amesteca bine pana devine o crema. Albusurile se bat spuma. Zaharul cu apa se pun pe foc, se lasa sa se topesca si se lasa sa fiarba pana devine fierbinte. Se toarna cu mare grija zaharul fierbinte peste albusuri si se continua sa se bata sau sa se mixeze cu mixerul. Spuma de albusuri se toarna peste ciocolata care trebuie sa fie inca calduta si se amesteca. Se pune in pahare, se acopera cu staniol si se lasa la frigider peste noapte.

Ciocolata se topeste pe foc in cafea, se adauga galbenusurile de la ou, zaharul vanilat si untul si se amesteca bine pana devine o crema. Albusurile se bat spuma. Zaharul cu apa se pun pe foc, se lasa sa se topesca si se lasa sa fiarba pana devine fierbinte. Se toarna cu mare grija zaharul fierbinte peste albusuri si se continua sa se bata sau sa se mixeze cu mixerul. Spuma de albusuri se toarna peste ciocolata care trebuie sa fie inca calduta si se amesteca. Se pune in pahare, se acopera cu staniol si se lasa la frigider peste noapte. Se serveste cu frisca pe deaspura.