Intr-un castron incapator, punem apa minerala, mai mult de jumate de castron, adaugam un praf de sare si un sfert de lingurita bicarbonat de sodiu. Se cerne faina printr-o sita, se pune peste apa minerala si se amesteca cu telul. Se face o compozitie mai groasa, ca smantina. Se adauga esenta de vanilie si esenta de portocale si coaja de lamaie. Compozitia se da la rece, in frigider, sa se odihneasca.

Crema:Intr-o cratita, se toarna 650 ml lapte, se pune un praf de sare; se pune intr-un castron praful de budinca cu putin lapte incalzit, se toarna in lapte si se fierbe pana se ingroasa. Se pune zahar si scortisoara, esente si coaja de lamaie, apoi se da deoparte, la temperatura camerei.

Se coc clatitele; se umple fiecare clatita cu budinca, se pun seminte de susan si de in pe fiecare clatita. Se pune alternativ budinca de ciocolata si gem de visine amestecat cu smantana.

Se orneaza cu seminte de in si de susan, cu felii de kiwi, este racoritor si bun, dulce acrisor.