- Se amesteca intr-un bol migdalele macinate / miezul de nuca macinat in prealabil, zaharul pudra, biscuitii macinati, cacaoa si ouale (eu am amestecat ingredientele cu mana). - Din amestecul pregatit se formeaza cu palmele bucatele ce se trec prin zahar pudra apoi se pun in forma, presand usor compozitia cu degetele. - Compozitia se scoate din forma cu grija ... rezultand astfel prima prajitura (pana la final, din aceste ingrediente veti obtine aproximativ 26 de prajituri). - Fiecare prajitura se scobeste putin la baza, cu multa grija, realizand astfel un mic adapost pentru crema ce urmeaza sa fie pregatita. - Pentru crema: Se mixeaza (folosind paletele spiralate) intr-un bol untul, zaharul pudra, zaharul vanilat, galbenusurile fierte si trecute in prealabil prin sita. Se obtine o crema cu care se umple baza prajiturii. Intr-un timp de lucru ulterior, se poate adauga un strat suplimentar de crema (optional) la baza piramidei. - Se decupeaza foaia de napolitana dupa dimensiunile bazei piramidei (obtinand in acest mod cercuri de napolitana). Foaia de napolitana in forma de cerc, se pune la baza piramidei, acoperind astfel crema.- Se amesteca intr-un bol migdalele macinate / miezul de nuca macinat in prealabil, zaharul pudra, biscuitii macinati, cacaoa si ouale (eu am amestecat ingredientele cu mana). - Din amestecul pregatit se formeaza cu palmele bucatele ce se trec prin zahar pudra apoi se pun in forma, presand usor compozitia cu degetele. - Compozitia se scoate din forma cu grija ... rezultand astfel prima prajitura (pana la final, din aceste ingrediente veti obtine aproximativ 26 de prajituri). - Fiecare prajitura se scobeste putin la baza, cu multa grija, realizand astfel un mic adapost pentru crema ce urmeaza sa fie pregatita. - Pentru crema: Se mixeaza (folosind paletele spiralate) intr-un bol untul, zaharul pudra, zaharul vanilat, galbenusurile fierte si trecute in prealabil prin sita. Se obtine o crema cu care se umple baza prajiturii. Intr-un timp de lucru ulterior, se poate adauga un strat suplimentar de crema (optional) la baza piramidei. - Se decupeaza foaia de napolitana dupa dimensiunile bazei piramidei (obtinand in acest mod cercuri de napolitana). Foaia de napolitana in forma de cerc, se pune la baza piramidei, acoperind astfel crema. *- reteta originala mentioneaza miez de nuca insa eu am folosit migdale