- Se mixeaza ouale cu sarea si faina pana cand devine o spuma albicioasa - se adauga apoi untul topit, caldut nu fierbinte si apoi toate celelalte ingrediente - se pregatesc formele de muffins cu hartie, se ung cu un pic de ulei si se tapeteaza cu faina (asa ies mult mai usor din forme cand sunt gata) - se toarna compozitia pana la jumatatea formelor - se adauga o lingurita cu gem si apoi din nou compozitia de muffins - se coc la foc moderat (cuptorul preincalzit), deasupra eu am adaugat cand sunt gata o glazura de zahar pudra, am amestecat zahar pudra cu cateva picaturi de lamaie, si colorant daca se doreste - se decoreaza dupa bunul plac.- Se mixeaza ouale cu sarea si faina pana cand devine o spuma albicioasa - se adauga apoi untul topit, caldut nu fierbinte si apoi toate celelalte ingrediente - se pregatesc formele de muffins cu hartie, se ung cu un pic de ulei si se tapeteaza cu faina (asa ies mult mai usor din forme cand sunt gata) - se toarna compozitia pana la jumatatea formelor - se adauga o lingurita cu gem si apoi din nou compozitia de muffins - se coc la foc moderat (cuptorul preincalzit), deasupra eu am adaugat cand sunt gata o glazura de zahar pudra, am amestecat zahar pudra cu cateva picaturi de lamaie, si colorant daca se doreste - se decoreaza dupa bunul plac. Am gasit o reteta de muffins in care am inlocuit laptele cu iaurt, si au iesit foarte bune, raman un pic umede, nu sant innecacioase.