Blat: Bateti albusurile spuma tare cu zaharul adaugat treptat si incorporati usor, prin rasturnare, faina cernuta. Adaugati bucatelele de rahat, trecute in prealabil prin faina si miezul de nuca. Turnati amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul preancalzit, pentru circa 30- 40 min, la foc potrivit pana ce blatul este copt si incepe sa se aureasca usor. Transferati pe un gratar si lasati la racit. Crema de cacao: Amestecati intr-un vas toate ingredientele, puneti pe foc mic sau la bain- marie si lasati pana se ingroasa, amestecand continuu. Lasati la racit. Crema de rahat: Daca nu aveti lamaie netratata, atunci tineti 15 min lamaia in apa calda, apoi frecati bine coaja cu o perie, sub jet de apa. Frecati spuma untul. Treceti prin masina de tocat carne, lamaia (cu coaja cu tot, fara samburi), rahatul si adaugati untul. Mixati bine compozitia apoi, adaugati nuca macinata, cat sa obtineti o crema ce poate fi intinsa. Asamblare: Asezati 1 foaie de napolitana, intindeti uniform crema de cacao, puneti blatul racit, crema de rahat si acoperiti cu 1 foaie de napolitana. Asezati o greutate peste prajitura si dati la rece pentru cateva ore. Serviti, portionata in bucatele.

Blat: Bateti albusurile spuma tare cu zaharul adaugat treptat si incorporati usor, prin rasturnare, faina cernuta. Adaugati bucatelele de rahat, trecute in prealabil prin faina si miezul de nuca. Turnati amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul preancalzit, pentru circa 30- 40 min, la foc potrivit pana ce blatul este copt si incepe sa se aureasca usor. Transferati pe un gratar si lasati la racit. Crema de cacao: Amestecati intr-un vas toate ingredientele, puneti pe foc mic sau la bain- marie si lasati pana se ingroasa, amestecand continuu. Lasati la racit. Crema de rahat: Daca nu aveti lamaie netratata, atunci tineti 15 min lamaia in apa calda, apoi frecati bine coaja cu o perie, sub jet de apa. Frecati spuma untul. Treceti prin masina de tocat carne, lamaia (cu coaja cu tot, fara samburi), rahatul si adaugati untul. Mixati bine compozitia apoi, adaugati nuca macinata, cat sa obtineti o crema ce poate fi intinsa. Asamblare: Asezati 1 foaie de napolitana, intindeti uniform crema de cacao, puneti blatul racit, crema de rahat si acoperiti cu 1 foaie de napolitana. Asezati o greutate peste prajitura si dati la rece pentru cateva ore. Serviti, portionata in bucatele.