Zaharul se pune intr-un vas si se pune la foc mic. Fara a mesteca in el (eu scutur vasul) il lasam pe foc pana devine la culoare maro-auriu! Il luam de pe foc si mestecam bine, pana tot zaharul e omogenizat. Il mutam in alt vas si adaugam untul in fulgi. Mestecam bine, apoi adaugam frisca. Punem vasul pe foc si mestecam cateva minute! Caramelul va capata o consistenta cremoasa. Se pune intr-un borcan curat si se poate pastra o vreme la frigider. Inainte de a fi folosit trebuie scos din frigider sa ajunga la temperatura camerei.

Zaharul se pune intr-un vas si se pune la foc mic. Fara a mesteca in el (eu scutur vasul) il lasam pe foc pana devine la culoare maro-auriu! Il luam de pe foc si mestecam bine, pana tot zaharul e omogenizat. Il mutam in alt vas si adaugam untul in fulgi. Mestecam bine, apoi adaugam frisca. Punem vasul pe foc si mestecam cateva minute! Caramelul va capata o consistenta cremoasa. Se pune intr-un borcan curat si se poate pastra o vreme la frigider. Inainte de a fi folosit trebuie scos din frigider sa ajunga la temperatura camerei.