Spalati fileurile de peste, scurgeti, stergeti cu servetele absorbante si taiati in fasii de circa 2, 5- 3 cm grosime. Condimentati pe ambele fete cu sare, piper proaspat macinat si o parte din tarhonul tocat marunt. Treceti-le prin faina si rumeniti-le in ulei incins, de jur- imprejur. Transferati intr-un vas termorezistent, uns cu unt. Separat, amestecati branza topita cu galbenusurile, condimentati cu sare, piper, tarhonul ramas si turnati in strat uniform peste pestele din vas. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru aproximativ 15- 20 min. Cu 5- 10 min inainte de a fi gata, presarati cu parmezan sau cascaval ras si dati din nou la cuptor pana ce pestele este facut, cascavalul topit si deasupra s-a format o crusta frumos aurita. Serviti portionat, cat este cald, presarat cu tarhon (patrunjel) tocat marunt, piper proaspat macinat si ornat cu felii de lamaie, optional.

Spalati fileurile de peste, scurgeti, stergeti cu servetele absorbante si taiati in fasii de circa 2, 5- 3 cm grosime. Condimentati pe ambele fete cu sare, piper proaspat macinat si o parte din tarhonul tocat marunt. Treceti-le prin faina si rumeniti-le in ulei incins, de jur- imprejur. Transferati intr-un vas termorezistent, uns cu unt. Separat, amestecati branza topita cu galbenusurile, condimentati cu sare, piper, tarhonul ramas si turnati in strat uniform peste pestele din vas. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru aproximativ 15- 20 min. Cu 5- 10 min inainte de a fi gata, presarati cu parmezan sau cascaval ras si dati din nou la cuptor pana ce pestele este facut, cascavalul topit si deasupra s-a format o crusta frumos aurita. Serviti portionat, cat este cald, presarat cu tarhon (patrunjel) tocat marunt, piper proaspat macinat si ornat cu felii de lamaie, optional.