Puneti ceapa intr-un vas sau bol termorezistent si turnati peste ea apa clocotita cat sa o acopere. Lasati 15 min in asteptare, apoi scurgeti si spalati sub jet de apa rece. Lasati la scurs. Amestecati-o cu sucul de lamaie si condimentati cu sare si piper, dupa gust. Dati la frigider pentru cel putin 3 ore inainte de servire. Se poate folosi, in special langa preparatele la gratar sau ca salata langa mititei, hamburger ori supa de fasole boabe sau cartofi.

Puneti ceapa intr-un vas sau bol termorezistent si turnati peste ea apa clocotita cat sa o acopere. Lasati 15 min in asteptare, apoi scurgeti si spalati sub jet de apa rece. Lasati la scurs. Amestecati-o cu sucul de lamaie si condimentati cu sare si piper, dupa gust. Dati la frigider pentru cel putin 3 ore inainte de servire. Se poate folosi, in special langa preparatele la gratar sau ca salata langa mititei, hamburger ori supa de fasole boabe sau cartofi.