Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga pe rand 9 linguri de zahar, batand bine dupa fiecare (ca la bezea), si la sfarsit de adauga nuca si aromele. Se tapeteaza o tava cu unt si faina si se coc doua foi. Eu recomad, pentru prezentare, sa se coaca2 foi, iar dupa coacere sa se taie in jumatati, si obtinem o prajitura mai inalta, din 4 foi. Crema: Galbenusurile se bat cu restul de zahar pe aburi, pana se ingroasa (un reper: sunt gata cand se incearca cu degetul si frige) apoi se dau la rece. Untul se freaca spuma si se adauga treptat in crema de galbenus. Se adauga zeama de lamaie si nuca prajita. Se imparte crema in 2 parti egale, iar in una se adauga cacaoa. Se intinde crema pe foi alternand culorile, iar pe ultima foaie se intinde un strat de crema. Peste ultimul strat se toarna ciocolata topita. Se da la rece inainte sa se portioneze.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, se adauga pe rand 9 linguri de zahar, batand bine dupa fiecare (ca la bezea), si la sfarsit de adauga nuca si aromele. Se tapeteaza o tava cu unt si faina si se coc doua foi. Eu recomad, pentru prezentare, sa se coaca2 foi, iar dupa coacere sa se taie in jumatati, si obtinem o prajitura mai inalta, din 4 foi. Crema: Galbenusurile se bat cu restul de zahar pe aburi, pana se ingroasa (un reper: sunt gata cand se incearca cu degetul si frige) apoi se dau la rece. Untul se freaca spuma si se adauga treptat in crema de galbenus. Se adauga zeama de lamaie si nuca prajita. Se imparte crema in 2 parti egale, iar in una se adauga cacaoa. Se intinde crema pe foi alternand culorile, iar pe ultima foaie se intinde un strat de crema. Peste ultimul strat se toarna ciocolata topita. Se da la rece inainte sa se portioneze.