Ungeti cu unt un vas termorezistent. Fierbeti pastele al dente in apa clocotita usor sarata si scurgeti. Caliti usor faina in untul topit, stingeti cu lapte si lasati pe foc mic, amestecand continuu pana incepe sa se ingroase. Dati deoparte si inglobati imediat branza telemea si cascavalul, amestecand bine. Condimentati cu sare si piper, dupa gust. Asezati straturi alternative de paste si sos pana terminati ingredientele, avand grija ca ultimul strat sa fie de sos. Presarati generos cascaval ras. Dati la cuptorul incins pana ce cascavalul prinde deasupra o crusta frumos aurita. Serviti imediat, cat sunt fierbinti, dar sunt la fel de bune si reci.

Ungeti cu unt un vas termorezistent. Fierbeti pastele al dente in apa clocotita usor sarata si scurgeti. Caliti usor faina in untul topit, stingeti cu lapte si lasati pe foc mic, amestecand continuu pana incepe sa se ingroase. Dati deoparte si inglobati imediat branza telemea si cascavalul, amestecand bine. Condimentati cu sare si piper, dupa gust. Asezati straturi alternative de paste si sos pana terminati ingredientele, avand grija ca ultimul strat sa fie de sos. Presarati generos cascaval ras. Dati la cuptorul incins pana ce cascavalul prinde deasupra o crusta frumos aurita. Serviti imediat, cat sunt fierbinti, dar sunt la fel de bune si reci.