Treceti dovleceii curatati prin masina de tocat carne, lasati la scurs intr-o strecuratoare, apoi ceapa, verdeata si feliile de paine. Dati morcovul curatat pe razatoarea cu ochiuri mari sau taiati ardeiul cubulete. Adaugati la ingredientele de mai sus ouale usor batute si potriviti de sare, piper, dupa gust. Ungeti cu ulei o tava sau un vas termorezistent, tapetati cu pesmet sau fulgi de porumb, turnati compozitia cu dovlecei si presarati uniform cu pesmet. Dati la cuptorul preancalzit, la foc mediu spre mic, pana ce drobul este facut si frumos rumenit (aproximativ 45- 50 min). Lasati la racit, apoi feliati si serviti.

Treceti dovleceii curatati prin masina de tocat carne, lasati la scurs intr-o strecuratoare, apoi ceapa, verdeata si feliile de paine. Dati morcovul curatat pe razatoarea cu ochiuri mari sau taiati ardeiul cubulete. Adaugati la ingredientele de mai sus ouale usor batute si potriviti de sare, piper, dupa gust. Ungeti cu ulei o tava sau un vas termorezistent, tapetati cu pesmet sau fulgi de porumb, turnati compozitia cu dovlecei si presarati uniform cu pesmet. Dati la cuptorul preancalzit, la foc mediu spre mic, pana ce drobul este facut si frumos rumenit (aproximativ 45- 50 min). Lasati la racit, apoi feliati si serviti.