* Indepartati nervurile si semintele ardeilor iuti: Puneti apoi, toate ingredientele, intr-un vas cu fundul gros si lasati partial acoperit, pe foc mic, aproximativ 1- 1 1/2 ora sau pana ce ardeii sunt moi si lichidul este redus la 1- 1 1/2 cana. Amestecati ocazional, dar spre sfarsit mai des. Turnati fierbinte in borcane sterilizate, capsati si lasati borcanele rasturnate pe capac, intre paturi, pana se racesc complet. Etichetati si dati la camara. Folositi la pregatirea sosului bbq de casa, la mancaruri cu fasole, orez sau serviti cu friptura, carne la gratar, chiftelute, etc, pentru marinarea carnii, ca aromatizant sau garnitura si de ce nu, pentru doritori, ca gustare, intins pe paine.* Indepartati nervurile si semintele ardeilor iuti: Puneti apoi, toate ingredientele, intr-un vas cu fundul gros si lasati partial acoperit, pe foc mic, aproximativ 1- 1 1/2 ora sau pana ce ardeii sunt moi si lichidul este redus la 1- 1 1/2 cana. Amestecati ocazional, dar spre sfarsit mai des. Turnati fierbinte in borcane sterilizate, capsati si lasati borcanele rasturnate pe capac, intre paturi, pana se racesc complet. Etichetati si dati la camara. Folositi la pregatirea sosului bbq de casa, la mancaruri cu fasole, orez sau serviti cu friptura, carne la gratar, chiftelute, etc, pentru marinarea carnii, ca aromatizant sau garnitura si de ce nu, pentru doritori, ca gustare, intins pe paine. Varianta de preparare: Puneti toate ingredientele in cuptor, la 160 grade, pentru 1-1 ora sau pana ce ardeii sunt moi si sosul gros. Varianta de pastrare: Puteti pune sosul in tavitele pentru cuburi de gheata, la congelator, dar in acest caz, taiati ceapa si ardeiul iute cubulete.