Puiul se spala si se sterge cu un prosop de bucatarie. Se freaca bine cu condimente (vegeta, cimbru, curry, piper, busuioc, etc) si putin ulei demasline pe interior si exterior si se lasa la frigider cateva ore.

Legumele congelate se lasa la dezghetat de preferat tot in frigider. Se curata cartofii si se taie in patru. Se pun intr-un vas cartofii si legumele si secondimenteaza dupa gust. Se pun intr-o punga speciala pentru cuptor legumele si cartofii si deasupra se aseaza puiul. Se adauga un pahar de apa sise leaga bine punga la gura. Se inteapa in cateva locuri si se baga punga in cuptorul incins. Se lasa aproximativ o ora si jumatate la foc mic. Sedesface punga pentru a se rumeni frumos puiul si se mai lasa jumatate de ora. Sfecla se spala si se coace in cuptor sau se fierbe insa cea coapta e maigustoasa. Este gata cand intra furculita usor in ea. Dupa ce s-a racit se rade prin razatoarea mare si se amesteca cu hreanul ras, otet, ulei si sare dupagust.