Detalii Tarte cu Capsuni
Baza de tarta Intr-un vas punem faina si zaharul tos. Adaugam untul moale taiat in cuburi maruntele. Amestecam din varful degetelor pana untul este incorporat si se formeaza o pudra grunjoasa. Sarea se dizolva in apa si adaugam cate putin in aluat pana se formeaza o masa supla. Se aseaza in forma rotunda in film alimentar si se da la rece. Pentru crema de branza se amesteca toate ingredientele. Crema de migdale Laptele se pune pe foc impreuna cu siropul de migdale. Galbenusul se amesteca cu zaharul si maizena pana se inalbeste. Laptele cald se varsa cate putin peste crema de ou, se rastoarna cu totul in vasul in care a fost incalzit laptele si se da din nou pe foc. Se amesteca cu lingura pana se ingroasa. Se lasa la racit. Capsunile se spala si se curata de codita. Aluatul de tarta se aseaza in forme, intepam la baza cu o furculita de mai multe ori, asezam crema de branza si coacem la cuptorul preincalzit. (180 c) Scoatem tartele cand s-au rumenit si le asezam pe un grilaj sa se racoreasca, depunem peste branza crema de migdale si capsunile. Dam la rece. Servim. Pofta buna!Baza de tarta Intr-un vas punem faina si zaharul tos. Adaugam untul moale taiat in cuburi maruntele. Amestecam din varful degetelor pana untul este incorporat si se formeaza o pudra grunjoasa. Sarea se dizolva in apa si adaugam cate putin in aluat pana se formeaza o masa supla. Se aseaza in forma rotunda in film alimentar si se da la rece. Pentru crema de branza se amesteca toate ingredientele. Crema de migdale Laptele se pune pe foc impreuna cu siropul de migdale. Galbenusul se amesteca cu zaharul si maizena pana se inalbeste. Laptele cald se varsa cate putin peste crema de ou, se rastoarna cu totul in vasul in care a fost incalzit laptele si se da din nou pe foc. Se amesteca cu lingura pana se ingroasa. Se lasa la racit. Capsunile se spala si se curata de codita. Aluatul de tarta se aseaza in forme, intepam la baza cu o furculita de mai multe ori, asezam crema de branza si coacem la cuptorul preincalzit. (180 c) Scoatem tartele cand s-au rumenit si le asezam pe un grilaj sa se racoreasca, depunem peste branza crema de migdale si capsunile. Dam la rece. Servim. Pofta buna!
Etichete:
oua,
lapte,
unt,
faina,
branza,
zahar,
fructe,
lamaie,
portocale,
capsuni,
retete vegetariene,
tarta