Se caleste ceapa tocata marunt, se adauga carnea tocata, apoi pasta de rosii si condimentele,cimbrul uscat. Se lasa sa se raceasca putin, timp in care incalzim cuptorul si intindem foaia de aluat pe masa. Se adauga si cascavalul ras peste amestecul cu carne.

Amestecul de carne se intinde peste foaia de aluat uniform, apoi se ruleaza pe lung si se taie rondele de cativa centimetrii. Se aseaza in tava o rondea in mijloc si restul de jur imprejur ca petalele unei flori. Tava trebuie sa fie rotunda. Se unge marginea rulourilor cu ou si se da la cuptor pana se rumeneste. Sepesara patrunjel verde in momentul servirii.

Se serveste cald cu sosuri de iaurt cu lemongrass sau cu salata tzatziki.daca aveti timp in loc de aluat congelat cumparat puteti prepara un aluat de casa astfel:150 g branza de vaci, 300 g faina, 6 linguri lapte, 6 linguri ulei, un praf de sare, 1 praf de copt.

Se amesteca faina cu sarea si praful de copt si se incorporeaza usor in amestecul de branza cu lapte si ulei.sE intinde foaie si se aseaza amestecul de carne tocata.