Detalii Cantucci Morbidi (Biscuiti Fragezi)
Se bat la mixer cele 3 oua cu zaharul si un praf de sare pana se albesc, dupa care se adauga untul topit. Se adauga cu grija si faina (cernuta si amestecata cu vanillina) si se amesteca pana se incorporeaza toata faina. Dupa aceea se pun in aluat cele 5 lingurite pline (sau cit doriti) de fructe confiate (sau ce doriti) si se amesteca cu grija. Se ia o tava si se pune hirtie pergament care deasupra se unge cu putin unt (sau spray special pt. dulciuri). Cu o lingura, luam din aluat si punem in tava in forma unui baton lung (eu am obtinut doua batoane). Bagam tava in cuptor la 355F (180C), pentru circa 30-35 minute. Cand sunt usor aurii, se scoate tava din cuptor si se lasa sa se raceasca f. bine. Se scot batoanele pe un fund de lemn so se taie pe diagonala. Se pun cantucci (biscuitii) astfel obtinuti pe un platou si optional, se pot pudra cu putin zahar pudra. Pofta Buna!Se bat la mixer cele 3 oua cu zaharul si un praf de sare pana se albesc, dupa care se adauga untul topit. Se adauga cu grija si faina (cernuta si amestecata cu vanillina) si se amesteca pana se incorporeaza toata faina. Dupa aceea se pun in aluat cele 5 lingurite pline (sau cit doriti) de fructe confiate (sau ce doriti) si se amesteca cu grija. Se ia o tava si se pune hirtie pergament care deasupra se unge cu putin unt (sau spray special pt. dulciuri). Cu o lingura, luam din aluat si punem in tava in forma unui baton lung (eu am obtinut doua batoane). Bagam tava in cuptor la 355F (180C), pentru circa 30-35 minute. Cand sunt usor aurii, se scoate tava din cuptor si se lasa sa se raceasca f. bine. Se scot batoanele pe un fund de lemn so se taie pe diagonala. Se pun cantucci (biscuitii) astfel obtinuti pe un platou si optional, se pot pudra cu putin zahar pudra. Pofta Buna!