Am primit de curand o carte de bucate doar cu retete de paste si mi s-a parut interesanta asta... bine am facut ciupercile putin diferit..dar a iesit grozav.

Carnea : Se spala si se taie carnea in cubulete.

Ceapa se taie solzisori si se pune la distuit in ulei, cand e aurie se adauga carnea, amestecand 3-4 min. Se adauga sosul worcester,cuburile de vita,cimbrul, sare, piper si apa cat sa acopere carnea si se tine pe foc aproximativ 45 min. Cand e gata se stropeste cu 1 lingura zeama de lamaie.

Legumele :Ciupercile se curata si se taie felii subtiri, dupa care se distuie in ulei,adaugand sosul de soia, otetul balsamic,sare si piper.

Pe urma se adauga mazarea si smanatana. Se tine pe foc pana cand e mazarea facuta, dupa care se adauga porumbul apoi se ingroasa cu 1 lingura faina + apa( ca la sosul de rosii). Se mai tine pe foc 2 min.

Penne :Se fierb dupa instructiunile de pe ambalaj.

Asamblare :Dupa ce se strecoara pastele se adauga carnea si legumele si se amesteca.