Detalii Chec Raffaello - cu Cocos Dezhidratat
- am amestecat cu mixerul ouale cu zaharul si am adaugat untul cremos, am continuat sa amestec cu mixerul pina cind am obtinut o crema care a crescut in volum. - am adaugat laptele si am amestecat - am amestecat faina cu prful de copt trecute prin strecuratoare amindoua ca sa se amestece mai bine si am adaugat in vasul cu faina si praful de copt si cocosul dezhidratat - am folosit praf de copt vanilat, cine nu are acest praf de copt adauga un plic de zahar vanilat in zaharul tos sau fierbe laptele cu vanilie si apoi il lasa la racit - am adaugat faina amestecata cu praful de copt si cocosul la crema de unt, oua, zahar si lapte si am amestecat cu lingura ca sa obtin o compozitie omogena. - in tava am pus o hirtie de copt pe care am udat-o si am strins-o bine in pumn sa se scurga, apoi am netezit-o cu un servet de bucatarie care a absorbit orice picatura de apa. Hirtia rezulta maleabila, se aseaza bine pe marginea si fundul tavii. - Am varsat compozitia si am copt in cuptorul deja cald la 190 c cca 45-50 minute, depinde de cuptorul vostru. Faceti priba cu scobitoarea. Cind se raceste putin o scoateti din forma si o puneti pe platou unde o sa o pudrati cu zahrul pudra. Cine vrea poate sa orneze si cu ciocolata alba topita sau nutella alba facuta in casa, reteta aici.- am amestecat cu mixerul ouale cu zaharul si am adaugat untul cremos, am continuat sa amestec cu mixerul pina cind am obtinut o crema care a crescut in volum. - am adaugat laptele si am amestecat - am amestecat faina cu prful de copt trecute prin strecuratoare amindoua ca sa se amestece mai bine si am adaugat in vasul cu faina si praful de copt si cocosul dezhidratat - am folosit praf de copt vanilat, cine nu are acest praf de copt adauga un plic de zahar vanilat in zaharul tos sau fierbe laptele cu vanilie si apoi il lasa la racit - am adaugat faina amestecata cu praful de copt si cocosul la crema de unt, oua, zahar si lapte si am amestecat cu lingura ca sa obtin o compozitie omogena. - in tava am pus o hirtie de copt pe care am udat-o si am strins-o bine in pumn sa se scurga, apoi am netezit-o cu un servet de bucatarie care a absorbit orice picatura de apa. Hirtia rezulta maleabila, se aseaza bine pe marginea si fundul tavii. - Am varsat compozitia si am copt in cuptorul deja cald la 190 c cca 45-50 minute, depinde de cuptorul vostru. Faceti priba cu scobitoarea. Cind se raceste putin o scoateti din forma si o puneti pe platou unde o sa o pudrati cu zahrul pudra. Cine vrea poate sa orneze si cu ciocolata alba topita sau nutella alba facuta in casa, reteta aici.