O sa incep o serie de retete de salate, pe langa restul retetelor, pentru ca este destul de sus in topul preferintelor mele culinare. Salata iti da ocazia sa jonglezi cu orice culoare, aroma, combinatie.si are si calitatea de a fi hipocalorica. Va prezint acum salata care am facut-o aseara pornind de la faptul ca ma gandeam sa fac o salata de ton.

Stoarcem bine tonul si il despartim pe lamele si le taiem cu grija. Taiem cu placa ondulata pentru un aspect mai frumos castravetele si ardeii copti, taiem sau rupem bucati mici salata si morcovul il aschiem lamele fine cu ustensila de curatat legume . Punem totul intr-un vas mai mare si omogenizam . Separat intr-un bol mic pregatim dressingul amestecand putina sare cu ulei si otel balsamic in cantitatile date, daca faceti portie mai mare ajustati cantitatile. Turnam peste si amestecam incet cu o spatula. Am aranjat apoi salata intr-un vas mai mic si am garnisit-o cu 2 rondele de paine prajita. A fost o cina excelenta, plina de aroma gust si culoare. Promit sa revin si cu alte retete .