De preferat e sa pregatiti caramelul mai devreme pentru ca trebuie lasat 3 ore la racit (ceea ce eu nu am facut si nu s-a intarit foarte bine_)Pregatiti aluatul amestecand toate ingredientele si il coaceti intr-o tava de tarta sau de care aveti.

Sa nu creasca prea mult puneti o folie de aluminiu peste aluat si puneti cam 500 gr de fasole (dupa vreo 5 minute luati folia cu fasolea ca sa se coaca bine blatul)Intre timp bateti frisca si o dati la rece,taiti felii bananele si le stropiti cu zeama de lamaie.

Caramel:Intr-o cratita amestecati ingredientele si fierbeti la foc mic amestecand continu pana capata o culoare maronie (de caramel)Blatul dupa ce s-a racit il punem intr-o farfurie,punem un strat de banane,turnam caramelul apoi frisca .

Ornam dupa preferinte.

O tinem 3 ore la rece cel putin .

La noi nu a rezistat sa stea atat.

Este delicioasa.

Am vazut la tv aceasta reteta.