Cureti merele si le razi. Nu le storci, nu le calesti! Din cana cu zahar iei 4 linguri si le pui in mere. Pui scortisoara dupa gust. Amesteci faina, grisul, zaharul si praful de copt. Ungi o tava din belsug cu margarina si tapetezi cu faina. Imparti amestecul de faina in doua. Procedezi la fel si cu merele. Pui un strat de aluat in tava, peste el pui o parte din mere, pui restul amestecului de faina si deasupra mere. Coci cca 30 minute. Ai grija sa fie merele foarte zemoase, sucul ajutand la cresterea prajiturii. Buna si in zi de post, pe cat de usor de preparat, pe atat de buna! iCureti merele si le razi. Nu le storci, nu le calesti! Din cana cu zahar iei 4 linguri si le pui in mere. Pui scortisoara dupa gust. Amesteci faina, grisul, zaharul si praful de copt. Ungi o tava din belsug cu margarina si tapetezi cu faina. Imparti amestecul de faina in doua. Procedezi la fel si cu merele. Pui un strat de aluat in tava, peste el pui o parte din mere, pui restul amestecului de faina si deasupra mere. Coci cca 30 minute. Ai grija sa fie merele foarte zemoase, sucul ajutand la cresterea prajiturii. Buna si in zi de post, pe cat de usor de preparat, pe atat de buna! i