Detalii Ciorba cu Carne de Gaina
Ingrediente:
2 aripi,
2 pulpe,
2 cepe,
3 morcovii,
un cartof mai mic,
100 g fasole verde,
un gogoşar mai mic,
20 ml pasta de rosii,
o mana de taitei,
secretul gustului cu gust de gaina,
piper,
verdeata,
bors magic,
smântână
Punem carnea la fiert, lasam sa fiarba carnea mai mult, dup ce este fiarta, o scoatem pe o farfurie sa se raceasca. Apa in care a fiert carnea, nu o aruncati, taiem ceapa si o punem la calit. Cat se caleste ceapa, razalim morcovii, adaugam totul peste ceapa. Lasam sa se caleasca impreuna cam 5 minute, punem si gogosarul taiat marunt, pasta de rosii, puneti secretul gustului si putina apa in care a fiert carnea. lasati sa fiarba 10 minute si puneti toata apa ce a ramas de la carne. Carnea de pe pulpe o luati de pe os, si o taiati, aripile le lasati asa, nu luati carnea de pe ele, adaugati tot spre sfarsit. Adaugam cartoful taiat cuburi si fasolea verde, taiteii lasati-i sa fiarba. Smantana o frecam cu un galbenua. Adaugam carnea si aripile, lasam 5 minute sa clocoteasca impreuna. Trageti de o parte si adaugam bors si smantana. Pofta Buna !Punem carnea la fiert, lasam sa fiarba carnea mai mult, dup ce este fiarta, o scoatem pe o farfurie sa se raceasca. Apa in care a fiert carnea, nu o aruncati, taiem ceapa si o punem la calit. Cat se caleste ceapa, razalim morcovii, adaugam totul peste ceapa. Lasam sa se caleasca impreuna cam 5 minute, punem si gogosarul taiat marunt, pasta de rosii, puneti secretul gustului si putina apa in care a fiert carnea. lasati sa fiarba 10 minute si puneti toata apa ce a ramas de la carne. Carnea de pe pulpe o luati de pe os, si o taiati, aripile le lasati asa, nu luati carnea de pe ele, adaugati tot spre sfarsit. Adaugam cartoful taiat cuburi si fasolea verde, taiteii lasati-i sa fiarba. Smantana o frecam cu un galbenua. Adaugam carnea si aripile, lasam 5 minute sa clocoteasca impreuna. Trageti de o parte si adaugam bors si smantana. Pofta Buna !Servim cu ardei iute .....