Se taie bastonase lungi si cat mai egale din ardei rosu capia, telina,morcov, se adauga teci de fasole verde,carne de vitel taiata in suvite asemeni celor de legume.

Se pun la aburi pe o sita, eu am folosit sistemul Doubletta.

Se toaca o ceapa si un graunte de usturoi. Se calesc in zeama de legume cu putin ulei.

Se pune sare, piper si un mix de condiment legume.

Se adauga suc de rosii dulce cam un pahar.

Se lasa sa se amestece aromele.

Se adauga o frunza de dafin.

Se mai amesteca un minut.

Apoi adaugam si legumele si carnea care deja sunt patrunse de la aburi si au culoarea inca vie.

Se scoate frunza de dafin si se adauga un ardei iute rosu mic.

Atentie! inainte de a folosi ardeiul ungeti degetele cu ulei si pregatiti un bol cu apa rece cu cuburi de gheata.

Va atenua arsura provocata de ardei pielii.

Se despica cu grija ardeiul, se taie vinisoarele si se curata de seminte.

Se taie mici rondele si se adauga in tigaie cu sosul si carnea.

Se lasa foarte putin, doar cat sa interfereze aromele.

Se serveste calda impreuna cu inimioare decupate cu forma de plastic din felii de mamaliga rece.

Intre feliile de mamaliga se poate pune si cate o inimioara de branza.

Deasupra firicele de marar si 2 ardeiasi iuti aprigi.

Asta e! pofta mare!