Intr-o cana dizolvati in apa mierea si drojdia apoi lasati 15 minute. Intr-un bol cu telul amestecati bine faina, sare, turmeric si ghimbir. Faceti loc in mijloc si adaugati 30 g unt topit si apa cu drojdie. Cu o furculita incorporati bine formand un aluat moale si foarte lipicios. Acoperiti cu un prosop sau folie de plastic si lasati intr-un loc cald 2 ore. Preincalziti cuptorul la 230 c (gaz 8). Presarati faina pe o supafata, transferati aluatul si mai presarati faina deasupra acestuia apoi framantati usor 2 minute. Acesta este inca lipicios si moale dar cum puteti presarand cate putina faina incercati sa lucrati cu el. Impartiti acesta in 4 parti aproximativ egale si formati in bile. Puneti o folie de aluminiu in tava. Ungeti folia cu putin din untul topit. Intindeti fiecare direct in tava cu mana apasand intr-o forma ovala cu o lungime de 20-22 cm si aproximativ 10-12 cm latime. Lasati putin spatiu intre ele iar daca nu va incap acoperiti aluatul pe masa cu o folie de plastic. Tineti in cuptor 7-8 minute scoateti, intoarceti si ungeti si cealalta parte cu unt. Mai tineti inca 7-8 minute. *Este o paine specifica regiunilor Indiene sau Pachistaneze.

Intr-o cana dizolvati in apa mierea si drojdia apoi lasati 15 minute. Intr-un bol cu telul amestecati bine faina, sare, turmeric si ghimbir. Faceti loc in mijloc si adaugati 30 g unt topit si apa cu drojdie. Cu o furculita incorporati bine formand un aluat moale si foarte lipicios. Acoperiti cu un prosop sau folie de plastic si lasati intr-un loc cald 2 ore. Preincalziti cuptorul la 230 c (gaz 8). Presarati faina pe o supafata, transferati aluatul si mai presarati faina deasupra acestuia apoi framantati usor 2 minute. Acesta este inca lipicios si moale dar cum puteti presarand cate putina faina incercati sa lucrati cu el. Impartiti acesta in 4 parti aproximativ egale si formati in bile. Puneti o folie de aluminiu in tava. Ungeti folia cu putin din untul topit. Intindeti fiecare direct in tava cu mana apasand intr-o forma ovala cu o lungime de 20-22 cm si aproximativ 10-12 cm latime. Lasati putin spatiu intre ele iar daca nu va incap acoperiti aluatul pe masa cu o folie de plastic. Tineti in cuptor 7-8 minute scoateti, intoarceti si ungeti si cealalta parte cu unt. Mai tineti inca 7-8 minute. *Este o paine specifica regiunilor Indiene sau Pachistaneze. Intr-o farfurie tineti-le calde acoperite cu o folie de aluminiu/prosop sau incalziti in cuptor/tigaie inainte de servire.