Preincalziti cuptorul la 180 c (gaz 4). Intr-un bol amestecati cu telul faina, praful de copt, zaharul. Puneti oul, vanilia, untul si cu o furculita formati intr-un aluat. Luati aproximativ cate 1 lingura de aluat si apasati usor incat sa dati forma de biscuite, puneti intr-o tava cu foaie de copt lasand putin spatiu intre ele. Coaceti in cuptor timp de 8 minute. Transferati jumatate din biscuiti pe un gratar iar pe celelalte bucati intoarceti-le si puneti marshmallows (o cantitate generoasa) apoi mai lasati 1-2 minute la cuptor. Scoateti si puneti deasupra cea de a doua bucata de biscuite apoi lasati sa se raceasca putin. Aduceti la fierbere lenta o cratita mica cu putina apa. Deasupra acesteia topiti la aburi ciocolata intr-un bol termorezistent. Puneti o tava sau foaie de copt sub gratar. Incercati sa taiati excesul de marshmallows de pe margini. Cu o pensula ungeti cu ciocolata biscuitii pe jumatate un strat indeajuns sa acopere. Lasati sa se raceasca pana cand ciocolata s-a intarit apoi ungeti cealaltalte jumatatati si marginile (daca e nevoie mai incalziti o data ciocolata). Orice exces de ciocolata se poate rade de pe hartia de copt si refolosita. Lasati sa se raceasca complet si ciocolata sa fie intarita inainte de servire. Pastrati intr-un loc racoros.

Preincalziti cuptorul la 180 c (gaz 4). Intr-un bol amestecati cu telul faina, praful de copt, zaharul. Puneti oul, vanilia, untul si cu o furculita formati intr-un aluat. Luati aproximativ cate 1 lingura de aluat si apasati usor incat sa dati forma de biscuite, puneti intr-o tava cu foaie de copt lasand putin spatiu intre ele. Coaceti in cuptor timp de 8 minute. Transferati jumatate din biscuiti pe un gratar iar pe celelalte bucati intoarceti-le si puneti marshmallows (o cantitate generoasa) apoi mai lasati 1-2 minute la cuptor. Scoateti si puneti deasupra cea de a doua bucata de biscuite apoi lasati sa se raceasca putin. Aduceti la fierbere lenta o cratita mica cu putina apa. Deasupra acesteia topiti la aburi ciocolata intr-un bol termorezistent. Puneti o tava sau foaie de copt sub gratar. Incercati sa taiati excesul de marshmallows de pe margini. Cu o pensula ungeti cu ciocolata biscuitii pe jumatate un strat indeajuns sa acopere. Lasati sa se raceasca pana cand ciocolata s-a intarit apoi ungeti cealaltalte jumatatati si marginile (daca e nevoie mai incalziti o data ciocolata). Orice exces de ciocolata se poate rade de pe hartia de copt si refolosita. Lasati sa se raceasca complet si ciocolata sa fie intarita inainte de servire. Pastrati intr-un loc racoros.