ei, nu l-am gatit pe James Bond,!Codul e Pestele iar 7 sunt culorile, ciupercile negre, cartof galben, ceapa verde, ardei rosu, morcov portocaliu, pestele alb, baconul rozaliu.

Se taie fileul de cod in bastonase lunguiete si se inveleste in bacon, se prajeste in tigaie prins cu scobitori, se scoate, se scurge, se scot scobitorile.

Se sareaza se pipereaza, se stropesc cu zeama de lamaie si se aseaza intr-un vas mic de yena. Se fierb 2 cartofi facuti cubulete in apa cu sare si putin unt.

Se scot, se scurg si se aseaza alaturi de peste in vasul de yena. Se bat cele 2 oua cu faiana si praful de copt.

Se toarna peste cartofi si peste. Deasupra se presara fasiute subtiri de morcov, tocatura fina de ardei rosu si ciupercute(eu le-am calit putin inainte ca sa nu lase apa la cuptor), cepa verde. Se baga la cuptorul preincins si se lasa sa se rumeneasca putin fiindca ingredientele noastre sunt jumatate preparate asa ca nu e nevoie de o sedere lunga la cuptor.

In functei de puterea cuptorului, verificati totusi dupa 10 minute si vedeti dacamai lasati sau nu. A iesit minunat! ASTA A FOST PRANZUL MEU DE AZI!(1/4 din toata cantitatea nu tot ce era in vas!