Se incinge uleiul intr-o cratita, se adauga pastarnacul, prazul si ceapa verde si se calesc 10 minute amestecand din cand in cand pana cand ceapa si prazul s-au inmuiat.

Intre timp se taie partea lemnoasa a sparanghelului si se arunca.

Varfurile se taie si se pun deoparte iar ce a ramas se toaca marunt.

Dupa cele 10 minute, se adauga sparanghelul tocat si supa de pui fierbinte.

Se lasa sa dea intr-un clcot, se acopera cratita apoi se lasa sa fiarba 20 minute pana cand legumele s-au inmuiat.

Intre timp, se pune intr-o craticioara apa cu un praf de sare si unul de zahar la fiert.

Se adauga varfurile de sparanghel si se fierb 10 minute pana cand s-au inmuiat apoi se scurg si se pun deoparte.

Dupa ce au fiert restul legumelor, se toarna toata compozitia din cratita intr-un bleder si se paseaza.

Se sareaza si pipereaza dupa gust apoi se pune supa inapoi in cratita, pe foc potrivit.

Se adauga la supa varfurile fierte de sparanghel si se mai lasa pe foc 5 minute.

Intre timp, se pune o cratita cu apa cu sare si otet la fiert.

Se sparg ouale in apa si se lasa sa fiarba 3-4 minute apoi se scot cu spumiera.

Supa se serveste cu cate 1 ou fiert si o felie de paine prajita.