Aluat: Toate produsele uscate sunt bine amestecate si cernute. Adaugati ouale, mierea incalzita in prealabil la foc mic impreuna cu uleiul, amestecand in continuu aproxemativ 5 minute la 70~75 de grade Celsius o raciti 4~5 minute, sa fie calduta inainte de a o turna in faina. Framantati aluatul pana optineti o coca, il impachetati intr-o folie si-l pastrati in frigider 24 ore inainte sa-l coaceti. Aluatul trebuie sa fie moale. Apoi sa ia o jumatate din aluat si se framanta din nou. Pe masa bine infainata se intinde o foaie de aluat cu grosimea de 4~5 mm. Cu ajutorul sucitorului o deplasati intr-o tava asternuta cu hartie de copt unsa cu putin ulei, puneti sablonul peste aluat si decupati detaliile la o distanta de 1 cm. Coaceti in cuptorul la 180 aproximativ 5-8 minute. Dupa coacere, scoateti turtele pe o suprafata neteda, cat sunt inca calde si moi, vor copia forma pe care au fost puse. Glazura: Din albusuri se inlatura toate impuritatile, pudra se cerne de doua ori printr-o sita fina si se adauga jumatate din albus. Amestecam cu o lingura si adaugam treptat restul de pudra. Amestecam pana se ingroasa ca o miere foarte groasa. In final, adauga o jumatate de lingurita de suc de lamaie si se amestecam. Confectionam un poche din hartie pentru copt ii taiem varful, astfel ca sa optinem o gaura mica si decoram turtele. Daca glazura e prea lichida - adaugam pudra, daca e prea groasa, mai adaugam albus si amestecam din nou. Pofta buna!Aluat: Toate produsele uscate sunt bine amestecate si cernute. Adaugati ouale, mierea incalzita in prealabil la foc mic impreuna cu uleiul, amestecand in continuu aproxemativ 5 minute la 70~75 de grade Celsius o raciti 4~5 minute, sa fie calduta inainte de a o turna in faina. Framantati aluatul pana optineti o coca, il impachetati intr-o folie si-l pastrati in frigider 24 ore inainte sa-l coaceti. Aluatul trebuie sa fie moale. Apoi sa ia o jumatate din aluat si se framanta din nou. Pe masa bine infainata se intinde o foaie de aluat cu grosimea de 4~5 mm. Cu ajutorul sucitorului o deplasati intr-o tava asternuta cu hartie de copt unsa cu putin ulei, puneti sablonul peste aluat si decupati detaliile la o distanta de 1 cm. Coaceti in cuptorul la 180 aproximativ 5-8 minute. Dupa coacere, scoateti turtele pe o suprafata neteda, cat sunt inca calde si moi, vor copia forma pe care au fost puse. Glazura: Din albusuri se inlatura toate impuritatile, pudra se cerne de doua ori printr-o sita fina si se adauga jumatate din albus. Amestecam cu o lingura si adaugam treptat restul de pudra. Amestecam pana se ingroasa ca o miere foarte groasa. In final, adauga o jumatate de lingurita de suc de lamaie si se amestecam. Confectionam un poche din hartie pentru copt ii taiem varful, astfel ca sa optinem o gaura mica si decoram turtele. Daca glazura e prea lichida - adaugam pudra, daca e prea groasa, mai adaugam albus si amestecam din nou. Pofta buna! Un sfat, pentru a incleia detaliile casutei intre ele folositi mai bine ciocolata topita, se va intari mai repede decat glazuta din albus si e mai rezistenta.