Spalati si uscati bucatile de peste, apoi stropiti cu putin ulei. Asezati-le intr-un vas termorezistent. Separat, amestecati intr-un bol apa, sare, piper, boia, cimbru, menta si turnati peste fileuri. Acoperiti tava cu folie de aluminiu si dati la cuptorul incins, pentru 25 min, la 180 grade. Indepartati folia si dati din nou la cuptor pentru inca 5-8 min sau pana ce pestele este facut, usor rumenit si sosul aproape scazut. Serviti cat este cald, simplu sau langa garnitura preferata.

Spalati si uscati bucatile de peste, apoi stropiti cu putin ulei. Asezati-le intr-un vas termorezistent. Separat, amestecati intr-un bol apa, sare, piper, boia, cimbru, menta si turnati peste fileuri. Acoperiti tava cu folie de aluminiu si dati la cuptorul incins, pentru 25 min, la 180 grade. Indepartati folia si dati din nou la cuptor pentru inca 5-8 min sau pana ce pestele este facut, usor rumenit si sosul aproape scazut. Serviti cat este cald, simplu sau langa garnitura preferata.