pranz pt sotul meu iubitPrajim carnea la foc iute, pe toate partile, cate 2 minute pe fiecare parte, in ulei de masline.

Carnea capata o crusta usor maronie.

Intr-o tava termorezistenta punem legumele.

Punem deasupra legumelor, carnea prajita, cu grasimea dedesubt si punem uleiul in care am prajit carnea, apoi bagam tava in cuptorul incins, la foc potrivit.

Dupa cca. 30 min intorcem carnea si amesteci usor legumele sa nu se rupa.

Dupa inca 30 minute, friptura cu garnitura ar trebui sa fie gata. Verifica, bagand varful cutitului in carne.

Facem si o salata verde.

Friptura se serveste alaturi de un pahar de vin ( de preferat sange de taur :D bun pt femei cand il beau barbati : :)):)):)))Carnea se prajeste pentru a ramane mustoasa. Nu pune capacul la tigaie, ca nu se face bine carnea si trebuie sa o tii mai mult la prajit si isi pierde din savoare.