Rupe fiecare fir de sparanghel din punctul unde iti spune: indoind firul cu cele doua maini, el se va rupe exact in locul de unde tulpina devine atoasa. Pastreaza pentru alte preparate partea tandra si pune coditele intr-o olicica cu apa fiarta si sare. Adauga cartofii cubulete, ceapa tocata si fierbe pana coditele de sparanghel sunt moi. Transfera totul in blender si fa-le pasta. Repune pe foc impreuna cu smantana dulce, mai da un clocot si serveste cu o lingura de smantana acrisoara, un firicel de ulei de morcov si chives. Supa trebuie sa aiba un aspect catifelat si o sa fie groasa ca o smantana de calitate.

Rupe fiecare fir de sparanghel din punctul unde iti spune: indoind firul cu cele doua maini, el se va rupe exact in locul de unde tulpina devine atoasa. Pastreaza pentru alte preparate partea tandra si pune coditele intr-o olicica cu apa fiarta si sare. Adauga cartofii cubulete, ceapa tocata si fierbe pana coditele de sparanghel sunt moi. Transfera totul in blender si fa-le pasta. Repune pe foc impreuna cu smantana dulce, mai da un clocot si serveste cu o lingura de smantana acrisoara, un firicel de ulei de morcov si chives. Supa trebuie sa aiba un aspect catifelat si o sa fie groasa ca o smantana de calitate.