Astazi va prezint o salata exotica, racoritoare si dietetica. Combinatia de rosii, crevete, pepene si iaurt este de-a dreptul apetisanta, asa incat va veti putea impresiona in mod sigur prietenii cu aceasta reteta.

Pregatire ingrediente: Fierbeti crevetele decorticat cca. 5 minute. Dupa ce ati fiert crevetele puneti-l la scurs, intr-o strecuratoare, si lasati-l sa se racoreasca. Intre timp tocati mararul, scoateti samburii din rosii si taiati-le felii, dupa care stoarceti lamaia. Taiati pepenele pe jumatate, scoateti samburii, dupa care scoateti pulpa de pepene cu o lingura. Taiati pulpa cuburi si crestati coaja de pepene cu un cutit, de jur imprejur, sub forma de dinti de fierastrau.

In acest moment aveti toate ingredientele pregatite pentru prepararea salatei.

Preparare salata:Turnati, peste iaurt, zeama de lamaie, uleiul, otetul si condimentati cu un praf de sare si de piper. Amestecati pana se integreaza toate ingredientele si obtineti un sos omogen.

Intr-un castron adaugati rosiile, cuburile de pepene galben, crevetele si adaugati deasupra jumatate din dressing. Amestecati, dupa care puneti salata, cu o lingura, in jumatatile de pepene. Turnati restul de dressing deasupra, presarati marar tocat din belsug, dupa care o puteti servi.

PREPARARE IN IMAGINI