acum imi voi sustine din plin ciclu urat da bun:))))cu o noua reteta cu poze de pomina:)))).cartofi frantuzesti webcam:))))).ce sa faca tante daca i-a murit aparatul? si nah..un an tre sa tin doliu, nu pot lua altu..nadina..credeai ca mint? ete:PCartofii ii fierbem in coaja. Cand s-au racit usor ii curatam, ii lasam sa se raceasca si-i dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Ouale le fierbem timp de 10 minute. Le dam pe razatoare.

Ungem un vas yena cu unt, punem asa: un strat de cartof ras, unul de branza si jumatate din cantitatea de ou ras, repetam straturile, terminand cu unul de cartofi. Ah, sa nu uit, sare si piper ....asa..putintel, printre randuri.

Batem ouale crude,adaugam smantana,putina sare si turnam deasupra .

Felioarele de costita le repartizam neordonat:))))Daca aveti inspiratie, decorati frumos, daca nu..mergeti dupa mine:))))Bagati la cuptor pana simtiti un miros imbietor si auziti strigate:-mamaaa, a ce miroase?-A mancare !-Da cum se cheama ?-Mancare!-AAAAA, e surpriza.=))))sunt de acord ca reteta sa participe la concursurile retete- am bifat ca da, ca tre cineva sa se faca si de ras :))))