Blatul:albusurile se bat spuma tare,se adauga zaharul si se mixeaza in continuare.

Se pun galbenusurile pe rand si se mixeaza putin dupa fiecare.

La sfarsit se inglobeaza faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza cu o lingura.

Aluatul obtinut se toarna in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit aprox 15 min(faceti testul cu scobitoarea).

Dupa ce s-a racit il taiem pe lung in trei fasii egale.

Crema:300 g capsuni se zdrobesc cu blenderul si sosul rezultat se trece printr-o sita deasa pentru a elimina semintele.

Sosul de capsuni se pune intr-o cratita impreuna cu zaharul si se da in cateva clocote,apoi se adauga ciocolata rupta bucati se se amesteca pana se topeste.

Gelatina hidratata in prealabil se dizolva pe bain marie sau la microunde si se pune peste sosul de capsuni si se lasa la racit.

Cand este comlet racit se adauga frisca batuta si se omogenizeaza.100 g capsuni se taie bucati se se adauga cremei. Asamblare:intr-o tava drepunghiulara se pune prima fasie de blat se insiropeaza(cu un sirop din apa+zahar+vanilie),se pune 1/2 din crema de capsuni,a doua fasie insiropata si crema ramasa si se acopera cu cea de-a treia fasie,Se imbraca in frisca si se orneaza cu capsuni dupa preferinta.