am facut-o pentru fetita mea cea mare AndreeaSe taia patrate din carnea de vita se bat cu ciocanul de snitzele, se sareaza si se pipereaza putin.

Se toaca verdeata, feliile de dovlecel, pieptul de pui si ceapa rosie cubulete mici, se amesteca toate si se pune cu lingura din amestec in mijlocul patrateleor de carne de vita.

Se ruleaza si se prinde cu scobitori.

Se incinge cuptorul si se aseaza rulourile unse putin cu ulei si invelite cu folie de aluminiu intr-o tava.

Tot in tava alaturi de rulori puteti adauga pt.ornament niste flori sau fluturasi decupate din cartof cu forme de prajituri.

Intre timp se pune mixul de legume la fiert in apa cu sare si cand sunt aproape gata se adauga o lingurita de ulei de masline.

Se scot,se scurg bine de apa si cat sunt inca fierbinti se amesteca cu o lingura de crema de branza cu verdeturi Creme Bonjour.

Se aseaza pe farfurie legumele cu crema si in mijloc se aseaza 4 felii taiate din ruloul de vita. In mijlocul lor se aseaza cartoful copt fluturas sau floare.