Intr-o cratita punem uleiul si calim ceapa si prazul 2-3 min. Adaugam telina, ardeii, ciupercile si 100ml. apa sau supa de legume. Lasam sa fiarba 10-15min. cu capacul pus. Punem apoi si sucul de rosii (sau bulionul) impreuna cu mirodeniile, verdeata taiata marunt, potrivim de sare si piper. Mai fierbem cu focul mic 15 min. Se serveste cu paine prajita si muraturi, sau alta salata.

Intr-o cratita punem uleiul si calim ceapa si prazul 2-3 min. Adaugam telina, ardeii, ciupercile si 100ml. apa sau supa de legume. Lasam sa fiarba 10-15min. cu capacul pus. Punem apoi si sucul de rosii (sau bulionul) impreuna cu mirodeniile, verdeata taiata marunt, potrivim de sare si piper. Mai fierbem cu focul mic 15 min. Se serveste cu paine prajita si muraturi, sau alta salata. Se serveste cu paine prajita si muraturi, sau alta salata.