Detalii Prajitura cu mere si cafea (de post )
Se amesteca intr-un vas:faina,zaharul,cafeaua si praful de copt,pana se omogenizeaza. Apoi se adauga si margarina topita,trebuie sa arate ca o compozitie de chec. Se unge o tava cu ulei se tapeteaza cu faina si se toarna aluatul se aseaza merele si stafidele, distribuindu-se uniform pe toata suprafata.
Se da la cuptor penrtu 20-25 min. Se lasa sa se raceasca bine in tava apoi se pudreaza cu zahar farin amestecat cu zahar vanilat. Este o prajitura simpla si care se face rapid!Se amesteca intr-un vas:faina,zaharul,cafeaua si praful de copt,pana se omogenizeaza. Apoi se adauga si margarina topita,trebuie sa arate ca o compozitie de chec. Se unge o tava cu ulei se tapeteaza cu faina si se toarna aluatul se aseaza merele si stafidele, distribuindu-se uniform pe toata suprafata.
Se da la cuptor penrtu 20-25 min. Se lasa sa se raceasca bine in tava apoi se pudreaza cu zahar farin amestecat cu zahar vanilat. Este o prajitura simpla si care se face rapid!