Fructul citricelor fara coaja colorata si pielita alba amaruie este cunoscut sub denumirea de fruct suprem . Pentru a separa segmentele citricelor de la fructul suprem, procedati astfel: 1/ Taiati extremitatile fructului Taiati cate o felie subtire din partea de sus si din cea de jos a fructului, in asa fel incat pulpa sa fie expusa. 2/ Curatati coaja si pielita alba Puneti fructul pe un blat drept. Urmati curburile fructului si curatati atat coaja, cat si pielita alba, folosindu-va de un cutit de bucatarie. Continuati in acest mod de jur- imprejurul fructului. 3/ Indepartati orice urma de pielita alba In general, este dificil sa se inlature toata pielita alba in acelasi timp cu decojirea. Pentru a curata bine fructul, desprindeti si indepartati fiecare bucatica de pielita alba printr-o miscare fina, ca de fierastrau, a cutitului de bucatarie. 4/ Separati segmentele Deasupra unui castron, taiati fiecare segment din fruct pentru a-l elibera din membrana, lasand bucata si sucul sa se scurga in castron. Folositi ca atare.

Fructul citricelor fara coaja colorata si pielita alba amaruie este cunoscut sub denumirea de fruct suprem . Pentru a separa segmentele citricelor de la fructul suprem, procedati astfel: 1/ Taiati extremitatile fructului Taiati cate o felie subtire din partea de sus si din cea de jos a fructului, in asa fel incat pulpa sa fie expusa. 2/ Curatati coaja si pielita alba Puneti fructul pe un blat drept. Urmati curburile fructului si curatati atat coaja, cat si pielita alba, folosindu-va de un cutit de bucatarie. Continuati in acest mod de jur- imprejurul fructului. 3/ Indepartati orice urma de pielita alba In general, este dificil sa se inlature toata pielita alba in acelasi timp cu decojirea. Pentru a curata bine fructul, desprindeti si indepartati fiecare bucatica de pielita alba printr-o miscare fina, ca de fierastrau, a cutitului de bucatarie. 4/ Separati segmentele Deasupra unui castron, taiati fiecare segment din fruct pentru a-l elibera din membrana, lasand bucata si sucul sa se scurga in castron. Folositi ca atare.